Vrijdag 13 Mei 2022 zijn Ziggo en RegioTV Tiel, een nieuwe samenwerking en grote stap naar nauwere journalistieke beleving aangegaan, met als doel: verspreiden van het regionale RegioTV Tiel nieuws: een bredere, betere en toekomstbestendige nieuwsvoorziening voor alle inwoners en klanten van Ziggo in Rivierenland en Midden Nederland.

De digitale visuele wereld heeft een groeiende invloed op mens, nieuws en samenleving. Ziggo en RegioTV Tiel bundelen hun krachten en willen de bewustwording over dit belangrijke onderwerp vergroten en aandacht besteden aan de zorgen die erover leven. Hierbij leggen we de nadruk op het vinden van een goede balans tussen de digitale, regionale nieuwsgaring en de ‘echte’ wereld.

De unieke samenwerking tussen Ziggo, naast die van KPN en RegioTV Tiel vormen gezamenlijk een enorm digitaal nieuws, informatie, marketing en promotionele project, voor alle organisaties. Zodat we het beste halen uit de digitale mogelijkheden en de servicekosten minimaliseren.

Wanner u iets te melden heeft of uw omgeving ergens van op de hoogte wenst te stellen, is RegioTV Tiel, de juiste online manier om het bericht naar de juiste persoon, op het juiste ogenblik en locatie te brengen.

Wenst u specifieke doelstellingen voor uw bedrijf te realiseren dan is adverteren/promotie op het RegioTV Tiel Platform uw beste zakelijke keuze.

.

 

  • , ,
  • , ,
  • , ,
  • , ,