Vrijdag 23 september wordt van 15.00 tot 18.00 uur de fit en vitaalmarkt voor 50+ers georganiseerd bij IKC de Stater.

De fit en vitaalmarkt wordt georganiseerd om 50+ers te informeren over vitaler ouder worden. Iedereen streeft ernaar om zo lang mogelijk fit en vitaal te zijn, langer thuis te wonen en zelfstandig te blijven. De markt biedt de gelegenheid om met verschillende professionals en sportverenigingen in gesprek te gaan, kennis te maken en informatie te krijgen over deze onderwerpen.

Sportaanbieders zoals Maluku Oldstars Theole, Jeux de Boule vereniging ETJBV de Teerling en Hellas gymnastiek zijn aanwezig om u te laten kennismaken met de sport en demonstraties te geven. Maar ook diverse professionals zoals een leefstijlcoach, stoel yoga, osteopaat en de Wijkvereniging Passewaaij zijn aanwezig om u gratis tips en adviezen te geven.

Plezier, gezelligheid en goed advies staan centraal op de markt. Bezoek de markt en geniet van een hapje en drankje terwijl u luistert naar live muziek van de band Laeposé!

Doe een gratis fittest of AED cursus

Om te weten hoe het er met uw gezondheid voor staat kunt u tijdens de fit en vitaalmarkt uw fitheid laten controleren door middel van een kleine test. Body Dynamics kan bij u een Inbody scan uitvoeren waarmee u binnen 10 seconden uw lichaamssamenstelling nauwkeurig wordt gemeten en bloeddruk. Daarnaast kunt u zich ook aanmelden voor een reanimatie en AED cursus georganiseerd vanuit Maluku Oldstars Theole. Reanimeren is van levensbelang, want elke minuut telt in een levensreddende situatie.

Met en door lokale partners

De fit en vitaalmarkt wordt georganiseerd met en door lokale partners. De organisatie van de markt bestaat uit lokale partners en alle aanwezige partijen zijn ook gevestigd in de gemeente Tiel. Op deze manier is het laagdrempelig om informatie te krijgen over het lokale leefstijlaanbod.

Praktische informatie

U bent op vrijdag 23 september tussen 15.00-18.00 uur welkom bij IKC de Stater, kruising van de Passewaaijse Hogeweg en Aardbeivlinder in Tiel. Een bezoek aan de fit en vitaalmarkt is gratis. Indien u graag gebruik wilt maken van vervoer om op locatie te komen kunt u gebruik maken van Krol vervoer door contact op te nemen met 0344- 611111

.