(bron: Visuele bijdrage SRC TV)

MUZIKAAL MOORDMYSTERIE DOOR ELSTARS MUZIEKTHEATER

.

BESTEL NU KAARTEN: KLIK HIER !!

.

Na de serieuzere producties Foxtrot en Titanic brengt amateurgezelschap Elstars MuziekTheater nu de lichtvoetige detective-musical Curtains, een Amerikaans succes van Kander en Ebb, de makers van o.a. Cabaret en Chicago.

Met meer dan twintig musici in de orkestbak speelt EMT een musicalgezelschap dat met weinig succes Robin’Hood in première brengt, hopende ermee naar Broadway te gaan. Helaas wordt vlak na de eerste voorstelling de hoofdrolspeelster vermoord en moet iedereen in het theater blijven tot de politie de dader heeft gevonden. U bent getuige van de ontwikkelingen tussen spelers, crew en creatives, verrassende plotwendingen, komische dialogen, spetterende muzieknummers en misschien nóg een moord (of twee)….

EXTRA’S BIJ DEZE VOORSTELLING

Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00.

Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.

Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

.

Nog even napraten?

Bestel dan een Borrel Arrangement.

Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.

Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer.

Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.

.

DATUM

ZATERDAG 15-10-2022

AANVANG

20:00 UUR

ZAAL

AGNIETENHOF RABOZAAL

GENRE

CULTUUR UIT DE REGIO, MUSICAL

KAARTEN

REGULIER: € 22,50
VRIEND: € 22,50

.

BESTEL NU KAARTEN: KLIK HIER !!

.

.