Loading...

  Delta Media Online Adverteren

  De verschillende vormen van online adverteren.

  Wij bieden u verschillende vormen om te adverteren (via de kabel, glasvezel, online, etcetera). Het maakt de kans groter dat u het succesvol en doeltreffend kan doen.

  Delta Media biedt u meerder specifieke nieuws & business sites aan waarop u als klant kan adverteren

  Of het winstgevend is, is natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren. Bijvoorbeeld :

  • Hoeveel wij voor een adverteer ruimte, op een site(s), platform of pakket vragen
  • Op welke plekken en hoe groot op de website/platform geadverteerd mag worden
  • Hoe relevant de bezoekers van de website zijn
  • Hoeveel resultaten per bezoeker of klant er wordt verwacht

  .

  . .

  Is deze vorm van online adverteren geschikt voor u als klant?

  Of deze manier van adverteren voor u geschikt is hangt vooral erg af van de mogelijkheden in uw regionale, lokale of landelijke markt. Zijn de Delta Media websites die relevante bezoekers hebben, interessant voor u? En staat u open voor een advertentie op deze website(s)? Dan is adverteren op het Delta Media Online Platform, de juiste keuze.

  De meeste advertenties worden geplaatst tussen de nieuwsberichten. Er zijn vele mogelijke manieren om je adverteer doelgroep te kiezen bijvoorbeeld:

  • Delta Media’s systeem kijkt welke pagina’s waar hun advertenties opstaan relevant zijn aan uw opgegeven wensen en laat daar uw advertentie zien.
  • U selecteert zelf de websites die relevant zijn om op te adverteren
  • Delta Media plaatst een cookie op de computer van iedereen die uw website bezoekt. hierdoor kan men aan deze mensen op elke website die google adsense heeft, weer uw merk laten zien. Dit heet retargeting.

  .

  . .

  .

  Wanneer deze vorm van online adverteren voor u geschikt is, dan is het Delta Media online Nieuws & Informatie platform perfect voor u:

  Want het werkt hetzelfde als bij Google Adwords of andere zoekmachines.

  Het Delta Media Platform biedt de beste manier van informeren en promoten. Zitten uw klanten in een markt waar mogelijke kopers relevante zaken “liken”, dan is de kans groter dat men succesvoller kan adverteren.

  Als u veel bezoekers op je website hebt die men kan “retargetten” dan moet Delta Media sowieso, het online platform aanbevelen en ook uitproberen.

  Herhalingen, brede verspreiding en retargeting is één van de meest winstgevende adverteer methodes.

  .

  KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE !!