.

Bij Mondo Grow Kits geloven we in lokale productie, premium kwaliteit en in het veilig en gemakkelijk toegankelijk maken van psychedelische paddenstoelen voor elke volwassene.

Gemaakt in Amsterdam met passie en ❤️ Amsterdam is al lang een smeltkroes voor ruimdenkende creatievelingen.

Als eerbetoon aan de briljante Amsterdammers die de weg hebben gebaand, hebben we besloten om onze productie in het hart van de stad te vestigen, om de rijke geschiedenis van kennis, innovatie en inventiviteit te weerspiegelen.

Kwaliteitskits, tevreden klanten

Om u te voorzien van kweeksets van de hoogste kwaliteit, geeft ons deskundige team van professionals prioriteit aan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. We houden toezicht op een productiefaciliteit die chemicaliënvrije processen, biologische ingrediënten en het behoud van natuurlijke stamvariëteiten omarmt.

In de loop der jaren zijn onze vertrouwde productiepartners uitgegroeid tot Grow Kit-experts, die rijkere voedingsstoffen en beter smakende kits bieden.

Altijd hier om te helpen

Onze eenvoudige instructies zijn gemakkelijk te volgen en hebben velen geholpen bij het ervaren van paddo’s thuis. Als er vragen of problemen zijn, staat ons toegewijde klantenserviceteam klaar om onmiddellijk hulp te bieden. Als je meer vragen hebt of meer over ons wilt weten, neem dan contact met ons op via info@mondogrowkits.com

www.mondogrowkits.com

.

.

Overzicht Mondo Grow Kits videos

.